dijous, 10 de febrer del 2011

Taberna, bar, Granja

El passat dia 8 de febrer es va inaugurar a la Galeria Comas una exposició de l’artista granollerí Antoni Granja Llobet i que restarà oberta fins al dia 24 d’aquest mateix mes. Les obres d’aquesta quarta exposició del pintor a aquesta galeria, una trentena en total, giren majoritàriament entorn a la figura dels antics bars, tabernes i casals repartits al llarg de la geografia catalana.


L'artista granollerí Antoni Granja Llobet

Una temàtica que,amb el temps, s’ha convertit en senyal d’identitat de Granja Llobet i que va fer que la seva obra fos apreciada per figures tals com Camilo José Cela o Victoriano Crémer. Tot i així, el propi pintor no dubta en assumir-la com a pròpia declarant que aquesta “és una temàtica que faig des de petit, quan entrava a aquests locals amb un llapis i un paper i començava a dibuixar” encara que recorda que “de jove també havia fet paisatges, però ara prefereixo fer bars i tabernes, que són uns temes molt meus i que se’m reconeixen molt. Si fes alguna cosa diferent la gent s’estranyaria.”


Billar al Café Sperl

Les obres restaran a disposició del públic fins a finals de mes encara que si algú està interessat en adquirir-ne alguna es recomana que s’afanyin, ja que el mateix dia de la inauguració,dues d’elles ja havien estat adquirides.

Café Bar Restaurant La Toscana

Per Pep Corral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada