dijous, 24 de febrer del 2011

Fent bones migues amb obres originals

Fins ara, hem presentat algunes galeries d'art de l'Eixample barcelonina i, sense deixar de convidar-vos a descobrir sempre els secrets d'aquests petits oasis artístics, aquesta vegada ens  proposem animar-vos a baixar uns quants carrers per tal que us endinseu a Ciutat Vella; concretament, a la vora de la Catedral, on es troba un dels cafès Buenas Migas. El motiu? Descobrir artistes independents mentre gaudiu d’un esplèndid berenar a base de té i pastes. 

Les llampants pintures de Daninelle

El Buenas Migas de la Baixada de Santa Clara ofereix a artistes de tots els estils la possibilitat de decorar les parets de la focacceria amb les seves teles, que es poden adquirir al local mateix per mòdics preus que oscil·len dels 70 als 150€. De fet, la llista d'espera d'artistes que hi volen "exposar" és fins el 2014, tal i com ens va informar un dels responsables de l'establiment.

Els personartges tocant instruments, plasmats en diferents colors i mides


Aquests dies, i fins l’abril, Daninelle presenta a les parets de la petita focacceria la seva col·lecció de llampants pintures que transmeten bon humor i energia a través de motius musicals i exòtics. També s’hi poden trobar les petites teles de Nicolette qui, inspirant-se en Antoni Gaudí i en les formes naturals, ha plasmat en cada quadre alguns detalls dels famosos edificis de l’arquitecte català. Probablement, els nombrosos turistes que aquests dies passegen pel Casc Antic podran trobar en la seva obra un record original i diferent del típic souvenir que es pot comprar a qualsevol botiga. 

Les pintures de Nicolette, una basada en Gaudí (al centre) i l'altra de formes abstractes i colorides


L'ambient del local, molt ben il·luminat i acollidor



Per Mar Armengol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada