dimecres, 9 de març del 2011

Disseny utilitari a la Gomez Turu


L'exposició es centra en la vessant més pràctica del disseny de mobles


La galeria Gomez Turu (c/Consell de Cent, 325) acull fins al proper dia 19 de març la primera exposició en solitari a l’estat espanyol de Jordi Milà, dissenyador de mobiliari i responsable de la companyia EDDADESIGN.

L’exposició, batejada amb el nom de “Simbolismes”, recull mitja dotzena d’obres dividides en postades, làmpades i cadires. Tot un seguit d’obres marcades amb el personal segell  que Milà ha anat forjant al llarg dels seus més de quinze anys de trajectòria en el món del disseny i que el convertir en mereixedor, l’any 2010, de l’INDEX Star Award a Dubai, un dels premis més prestigiosos dins l’àmbit del disseny a nivell mundial.
Light boxing , fibra de carboni, 185 x 34 x 34 cm

Mountain diva,  fusta i acer, 182,5 x 54 x 52 cm

Pel que fa a la sala, no és el primer cop que la galeria Gomez Turu es desmarca del tipus de propostes facilitades per altres sales veïnes. Ja al 2008 va despertar l’atenció amb la celebració d’una exposició centrada únicament en motocicletes i, des d’aleshores ha anat centrant la seva atenció cap a l’escultura exposant obres d’artistes com Eduardo Chillida o Víctor Arrizabálaga.

Wisdom tree 2009, fusta lacada, 119 x 28 x 195 cm


Per Pep Corral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada